Menu
Nederland / Romantisch / Route

Een onvergetelijk uitje in eigen land

Heb jij ook kriebels als we richting de lente gaan? Die kriebels van dat je buiten iets wilt ondernemen? Iets speciaals, iets persoonlijks, gezelligs en, oké een beetje Instagrammable zou leuk zijn. Nou meiden, we got you!

Heb je wel eens een e-chopper gehuurd? Nu horen we je denken, ja wat is daar nu bijzonder
aan? Wij hebben iets gevonden dat echt een totaal andere beleving is dan de meeste e-chopper verhuurpunten. Je waant je namelijk echt even op vakantie in eigen land en zo kun je even genieten van al het moois om je heen.

Verborgen parel

Bij Chop Chop Tours ontdek je de omgeving van ‘Het eiland van Schalkwijk’. Dit ligt onder de rook van Utrecht/Houten, dus ook lekker in het midden van het land. Het is onderdeel van de Kromme Rijnstreek en de Nieuwe Hollandse Waterlinie loopt daar ook. Het is een verborgen parel die nog niet veel mensen kennen.

e-chopper
Kleinschalig en persoonlijk

Het ontvangst bij Chop Chop Tours is sowieso helemaal gezellig. Het is kleinschalig en persoonlijk. Je wordt in een leuke setting ontvangen en krijgt eerst rustig wat te drinken en wat lekkers. Daarna volgt de uitleg en ga je helemaal leuk op de foto met een Instagrammable achtergrond. Ook kan je een polaroidcamera huren voor onderweg met 10 fotootjes. Hoe leuk is dat als aandenken?! Dit kost maar €12,- en het is ook wel eens lekker dat je dan even je telefoon weg kan leggen.

e-chopper
Met zijn tweeën op een e-chopper

Wat Chop Chop Tours ook zo uniek maakt is dat zij een e-chopper hebben voor 2 personen. Dit kunnen 2 volwassenen zijn of een volwassene met een kind. Want ze hebben dus ook kinderzitjes achterop! Deze zijn hetzelfde als een fietszitje, dus je kindje zit goed ingesnoerd. Ze krijgen zelfs een leuk snackpakket met buitenbingo mee. Ook krijgen ze een leuke verassing achteraf.

Een complete beleving

Over extra’s gesproken; ze hebben superleuke thema arrangementen zoals the picknick chop of the family chop, zo kan je je uitje compleet afmaken. Er was ook een leuk spel te vinden in onze picknickmand met grappige vragen voor vriendinnen. Echt leuk.

Routes en omgeving

De routes hoef je ook niet zelf uit te vinden. Ze bieden namelijk keuze uit verschillende routes, dus laat je vooral adviseren welke route het leukst is voor jou. De originele route ‘Het eiland van Schalkwijk’ is een mooie aanrader. Je gaat door schattige dorpjes en landweggetjes en komt onderweg allemaal forten van de waterlinie tegen. Je hebt ook alle tijd om daar je e-chopper te parkeren en rond te kijken of ergens een koffietje te doen. De routes zijn via je telefoon te volgen en op de route wordt ook extra informatie aangegeven over de geschiedenis en leuke tussenstops. Je telefoon gaat in een stevige houder op je stuur, mét een oplader. Er is echt overal aan gedacht!

e-chopper
Het perfecte uitje voor:
  • Vrienden/vriendinnen met uitgebreide picknick bijvoorbeeld met ‘The picknick Chop’
  • Families, met snackpakket en buitenbingo voor de kleintjes met ‘The Family Chop’, want ze hebben zelfs e-choppers waar je een kinderzitje op kan doen.
  • Verjaardagen, met versierde e-chopper en een taartje voor onderweg, hieperdepiep!
  • Stelletjes, met je lover romantisch picknicken of borrelen bij zonsondergang, te cute!

Ben jij net zo overtuigd als ons? Bekijk dan hier de website voor meer info of volg ze op Instagram @chopchoptours om de sfeer alvast te proeven. Wij vonden dit echt een uniek uitje!

Deze blog mag je niet missen als je bij Schalkwijk in de buurt bent:

Nederland | De leukste landwinkeltjes in omgeving Utrecht

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.