Menu
Tips

De 10 tofste travel accounts op Instagram

Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat je heerlijk zit weg te dromen bij reisfoto’s op Instagram? Of dat je een tikkeltje jaloers wordt van de geweldige reisfoto’s van anderen? Wij van travelgirls.nl in ieder geval wel! Travel accounts, er zijn er wel duizenden van op Instagram. Maar wat zijn nou de meest leuke en inspirerende? Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet!

@saltinourhair

Vind je het ook zo heerlijk als mensen een prachtige feed hebben? Dan zul je dit account heel erg waarderen! Want wat een toffe feed hebben ze! Het account wordt beheerd door een leuk Nederlands stelletje: Nick en Hannah. Je zult geen spijt krijgen dat je ze volgt als je hun posts in je tijdlijn ziet!

@tourdelust

Dit account hoort bij de travelblog tourdelust.com. De beheerder van het account en de blog is Christine. Christine is geboren en opgegroeid in Los Angeles. Nu werkt ze fulltime in San Fransisco, maar ze doet er alles aan om nog zo veel mogelijk te reizen! En dat gaat haar zeer goed af als we haar Instagram moeten geloven. Ze deelt prachtige foto’s waar je jaloers op kunt worden. Zorg dus dat je haar zo snel mogelijk volgt!

@onebluehat

Haar gebruikersnaam zegt het al: één blauwe hoed. Het leuke is dus ook dat op iedere foto die Sophia post ze haar blauwe hoedje op heeft! Sophia is een designer en komt oorspronkelijk uit Australië. Voor haar werk reist ze de hele wereld over. Ben je benieuwd naar de avonturen van het meisje met de blauwe hoed? Volg haar dan snel!

@gypsea_lust

@gypsea_lust, een ontzettend groot en populair travel account. Lauren Bullen heeft meer dan 1 miljoen volgers! En haar blog doet het ook ontzettend goed. Dat is niet zo gek, want haar Instagram feed en blogs zijn ge-wel-dig! Samen met haar partner Jack Morris (@doyoutravel) reist ze de wereld over. Echte #relationshipsgoals als je het ons vraagt!

@doyoutravel

We noemden hem net al: Jack Morris, de partner van Lauren Bullen. Jack heeft zelfs nog meer volgers dan zijn lieftallige vriendinnetje. Net als bij het account van zijn vriendin kun je heerlijk wegdromen bij zijn Instagram foto’s! Naast de mooie reisfoto’s mag Jack er namelijk zelf ook wel wezen ;).

@girleatworld

Ben je gek op reizen én verzot op eten? Dan moet je dit account sowieso volgen! Melissa heeft een travel-food blog en post de meest heerlijke lekkernijen van over de hele wereld! Haar passie voor reizen begon toen ze verhuisde naar Maleisië. Sindsdien heeft ze de smaak te pakken- letterlijk! Pas op: door haar foto’s krijg je meteen honger.

@bronzeandbriny

Ben je gek op het strand en de tropen? Dan past dit account perfect bij jou! Jen Lewis zoekt de mooiste stranden en zonnige bestemmingen op. Haar foto’s maken je verlangen naar het strand nog groter. En haar mooie zongebruinde huid zorgt voor flink wat jaloezie!

@travelmadmum

Reizen met kinderen onmogelijk? Onzin! Karen en haar man Shaun reizen de wereld over met hun lieve dochtertje Esmé. Hun dochtertje zorgt voor super schattige foto’s, je gaat er sowieso door smelten! Binnenkort krijgt de kleine Esmé er zelfs een broertje bij!

@muradosmann

Je hebt de foto’s vast wel een keer gezien: een vrouw die hand van de fotograaf vasthoudt in een perfect prachtige omgeving. Murad’s Instagram staat vol met deze foto’s, en ze zijn echt magisch! De fotograaf heeft al meer dan 4 miljoen volgers, en dat is wat ons betreft hartstikke verdiend.

@dametraveler

Dit account is van Nastasia (@nastasiaspassport). Zij probeert vrouwen over de hele wereld enthousiast te maken over reizen! En dat doet ze erg goed met haar fijne foto’s en toffe blog. Ze is een voorbeeld voor velen, en het is het zeker waard om haar te volgen!

Met al deze accounts ben je wel weer even zoet, en kun je lekker veel inspiratie op doen. Maar er is nog een 11e account dat je ook moet gaan volgen… namelijk ons account! Ook wij delen de mooiste reisfoto’s van onze travelgirls. Volg ons dus snel! – @travelgirls.nl

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.