Menu
Tips

WIN een Hotelgift van € 125 voor een hotel naar keuze!

Het is weer december, tijd voor de feestdagen! Een speciale tijd van het jaar, die we allemaal op onze eigen manier inrichten. Misschien ga je all out met cadeautjes? Of misschien houd je daar niet zo van, maar koester je wel de extra tijd met familie en vrienden? Hoe je de feestdagen ook viert, wij hebben nu een winactie die voor iedereen leuk is!

Win een Hotelgift cadeaubon t.w.v. € 125!

De laatste weken van het jaar zijn natuurlijk ook een moment van terugkijken. Hoe is je jaar gegaan? Heb je veel geleerd, ben je gelukkig? Heb je lieve vrienden en familie om je heen? Misschien heb je wel iemand in je omgeving die best een zwaar jaar heeft gehad. Iemand wie je iets extra’s gunt deze feestdagen, aan wie je wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Speciaal voor die bijzondere persoon in jouw leven hebben wij een leuke winactie, in samenwerking met Hotelgift: een cadeaubon voor een hotel naar keuze ter waarde van € 125!

Wie nomineer jij?

Jij kan nu iemand nomineren om een cadeaubon ter waarde van € 125 van Hotelgift te winnen. Hoe doe je mee?

  1. Ga naar onze Instagram of Facebook en tag je vriend(in), moeder, zus etc. die je de gift gunt in de post over Hotelgift
  2. Volg Travelgirls.nl en Hotelgift op Instagram en/of Facebook
  3. Zorg dat degene die je tagt ons ook volgt op Instagram en/of Facebook
  4. Duimen maar! Op 20 december maken we de winnaar bekend via Facebook en Instagram.

Over Hotelgift

Via de persoonlijke gift cards van Hotelgift geef je gemakkelijk een hotelovernachting cadeau in een van de 110.000 aangesloten hotels, verspreid over 170 landen. De gift cards kunnen wereldwijd online besteld worden. Sinds oktober 2017 voegt Hotelgift ook een fysieke, luxe giftbox aan het assortiment toe. Hotelgift is een van oorsprong Nederlandse scale-up, die in 2014 werd opgericht door Loes Daniels. Loes werd dit jaar genomineerd voor de VIVA 400 in de categorie Zakenwonders. Een echte boss babe dus!

Fijne feestdagen!

Travelgirls.nl

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.