GASTBLOGGERS GEZOCHT!

Wij zoeken jou!

Je leest het goed! Wij zijn op zoek naar gastbloggers! Lijkt het je leuk om af en toe iets te schrijven op travelgirls.nl? Je hoeft geen ervaring te hebben met schrijven, maar een gezonde dosis reiservaring of een enorme passie voor reizen wordt wel gewaardeerd. Ben je daarnaast ook nog goed in foto’s maken is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Dat is overigens geen vereiste, maar het is natuurlijk fantastisch om jouw eigen geschreven woorden ook te zien in combinatie met jouw mooie foto’s.

Travelgirls.nl is een super jong en explosief groeiend platform dat beheerd wordt voor en door vrouwen. Op dit moment is het niet mogelijk om tegen betaling te schrijven, de verwachting is echter dat dat in de toekomst wel gaat gebeuren. Persreizen, uitnodigingen en andere interessante producten worden verdeeld onder de schrijfsters op travelgirls.nl. Het kan dus zomaar zijn dat jij voor travelgirls.nl naar de andere kant van de wereld reist om verslag te doen van een nieuwe bestemming Hoe tof is dat?

Wat verwachten we van jou?

Je hoeft geen enorme verhalen te schrijven, geen ervaring te hebben met schrijven of je in allerlei andere bochten te wringen om te kunnen schrijven. We vinden het belangrijk dat niemand zich opgejaagd voelt of anderzijds het gevoel heeft vooral te moeten geven en niets te krijgen. Je zit bij ons dus ook niet vast aan een vast schema. Je schrijft wanneer je wil. Punt. Maar wat verwachten we dan wel?

  • Enthousiasme om te schrijven over reizen;
  • Bereidheid om te leren omgaan met WordPress;
  • Je hoeft echt niet de hele wereld over gereisd te hebben, maar reiservaring helpt wel mee;
  • Af en toe een blog van minimaal 300 woorden, de meeste blogs op travelgirls.nl bestaan uit 300 – 700 woorden.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Je zit niet vast aan een schema, dus je schrijft wanneer je wil, tijd hebt of inspiratie;
  • Persreizen, uitnodigingen en andere producten worden onderling verdeeld;
  • Iedere blog verschijnt onder je eigen naam en uiteraard is een link naar een eigen website of social media mogelijk;
  • Een platform om jouw reisinspiratie te delen zonder alle rompslomp van een eigen blog: niet de lasten, wel de lusten.

Kom jij travelgirls.nl (af en toe) versterken? Stuur dan een e-mail naar info@travelgirls.nl! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een account aan te maken en eventueel wat uitleg te geven over WordPress. En onthou: niets moet, alles mag!