Menu
Review / Staycation

Staycation | probeer gratis een Disney+ abonnement!

Disney+

Heb jij al een Disney+ abonnement? De naam alleen roept al nostalgische gevoelens op. De dag dat ik mijn eerste Disney film “Pocahontas” met papa in de bioscoop zag, tovert nog steeds een glimlach op mijn gezicht. Disney+ heeft niet alleen de klassiekers in hun assortiment maar zo veel meer. Lees snel verder en scoor dat proef abonnement!

Eindeloos genieten

Via Disney+ geniet je van een groot aanbod van films en tv-programma’s. Altijd zonder reclame, dus plassen en snackpauze wanneer het jou uit komt! Via deze nieuwe dienst bekijk je Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en veel meer vanuit je eigen bank! De kwaliteit van Disney films en haar partners is altijd hoog. Omdat wij zelf nu niet kunnen reizen vinden wij het ook super vet om de films en documentaires van National Geographic in goede kwaliteit kunnen bekijken.

Kosten Disney+ abonnement

Een abonnement kost €6,99 per maand of €69.99 per jaar. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden, je kunt kijken totdat je vierkante ogen hebt! In vergelijking met andere aanbieders van films en series is dit volgens ons een erg goede prijs.

Probeer via deze link 7 dagen gratis jouw Disney+ abonnement!

Kijk nu of later

Je kunt met één abonnement op vier verschillende apparaten tegelijk streamen. Geniet met het hele gezin samen van een familiefilm of op verschillende devices ieder van zijn eigen favoriet. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een film te downloaden, zodat je hem vervolgens kunt kijken waar je maar wilt. Ideaal voor als je gaat kamperen, vliegen of geen ontvangst hebt zoals tijdens een lange auto rit.

Omdat je nu toch niet de deur uit kunt en thuis er het best van mag maken heeft Disney+ voor jou een mooi aanbod om het 7 dagen gratis te proberen. Wij zeggen: “Dankjewel Disney” en tegen jou “geniet van die staycation!!

About Author

Travelgirl Lara vind duurzaamheid super belangrijk! Het liefst combineert zij haar vakantie met snowboarden of surfen. Een keer per jaar een solo trip maakt haar ook erg gelukkig.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.