Menu
Algemeen / Review

Review | Kiprun KS Light hardloopschoen

Wij houden van hardlopen! Travelgirl Tara reisde zelfs af naar Iran om mee te doen aan een bijzondere hardloopwedstrijd. Daarom schrijven we ook graag een review als er een nieuwe hardloopschoen op de markt verschenen is. In deze blog lees je een review over de Kiprun KS Light hardloopschoen van de Decathlon.

Hardgaan met Kiprun

De Kiprun hardloopschoen heeft een heerlijk lichtgewicht design. De gezellige Koraalrode kleur (lees: fel oranje) laat je er helemaal blits uit zien. Wij vinden de prijs € 89,99 een eerlijke prijs die past bij dit fijne product. De schoen biedt veel ondersteuning tijdens het rennen en de zool zorgt voor een goede demping. Inmiddels is deze hardloopschoen aangepast in haar kleur en beschikbaar in zwart/roze!

Made for running

Wij zouden geen Travelgirls geweest zijn als we niet een tikkeltje eigenwijs zouden zijn. Het leek ons een goed idee om de Kiprun hardloopschoenen mee te nemen en te testen of ze geschikt zijn om iets anders te doen dan rennen… ennnn, tromgeroffel… dat zijn ze niet. Als je deze schoen aanschaft gebruik hem dan alleen om te rennen en niet voor je les bodypump of Xcore. De schoen is namelijk ontworpen om vooral in een vooruit gaande beweging ondersteuning te bieden en niet in een zijwaartse beweging.

Bestellen en meer

De Kiprun hardloopschoen bestel je eenvoudig door op het plaatje van de hardloopschoen hier onder te klikken. Let er bij het bestellen op dat de schoen klein uitvalt. Travelgirl Lara komt normaal goed weg met een maat 39 of 39,5 maar moest nu maat 40 bestellen. Bestel je ze op werkdagen voor 13:00 dan heb je ze de volgende dag al in huis!

30 dagen testgarantie

Kiprun is zo overtuigd van hun product dat ze een 30 dagen testgarantie aanbieden. Het werkt super eenvoudig, bestel je schoenen en gebruik ze. Vind je het helemaal niets dan kun je ze terug brengen. Ze worden vervolgens gewassen en gereinigd en dan worden ze als tweede kans product verkocht. Een super dienst vinden wij, die ze ook met gemak aan kunnen bieden omdat je ze toch niet terug wil sturen als je merkt hoe fijn ze zijn!

Deze blogs vind je waarschijnlijk ook interessant

Mocht je na het lezen van deze review over de Kiprun hardloopschoen nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Wij helpen je graag verder! Voor nu wensen we je alvast veel ren plezier.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.