Menu
Review / Women only

Review | Bandelettes® dijenbanden

Het taboe over tegen elkaar schurende bovenbenen verdwijnt! Lange onderbroeken, glijmiddel en talkpoeder waren de oplossingen. Tot nu! Wel eens gehoord van Bandelettes® dijenbanden?

Dag 1

Kant of glad en vijf beschikbare kleuren: keuze zat dus. Ik heb de huidkleurige, gladde Bandelettes® getest.

Aandoen gaat gemakkelijk en door de siliconen randen aan de boven- en onderkant blijven de Bandelettes® goed zitten. Ik moest wel even proberen voor ik de goede positie had. Want bijvoorbeeld net onder je billen rollen ze om met lopen. Ik heb ze ’s ochtends aangedaan en raak ze ’s avonds bij het uitdoen pas weer aan (ja, zelfs tijdens toiletbezoeken heb ik ze probleemloos aan kunnen laten). Geloof het of niet, maar ze zijn de hele dag op hun plek blijven zitten!
Ik ben enthousiast na deze dag, maar wil nog verder testen…..

Dag 2

Hoe zijn ze bijvoorbeeld na het wassen? Na de wasbeurt en het daarna te drogen leggen, lijkt er geen verschil te zijn met ervoor. Ook wanneer ik ze aan doe, zitten ze weer prima. En vandaag ineens op de juiste positie. Oefening baart kunst! Een iets minder actieve dag dan dag 1, maar toch ben ik er aan het eind van de dag van overtuigd dat de “plakrand” nog even goed werkt.

Opeens vraag ik me af waarom je er eigenlijk twee zou moeten dragen. Het probleem lijkt me ook opgelost met het dragen van maar één Bandelette? Jammer genoeg verschuift de Bandelette constant wanneer je er maar één aan hebt. Ik kan er niet achter komen waarom overigens. Misschien is je been te stroef? Voor mij geldt in elk geval: het werkt alleen als je twee Bandelettes® draagt.

Top!

Ik vind de Bandelettes® top! Het probleem van schurende bovenbenen is helemaal voorbij. In vergelijking met lange onderbroeken zijn deze veel luchtiger en je hoeft ze niet steeds opnieuw goed te doen na elk toiletbezoek en ze rollen/kruipen niet op. Ook kan je de Bandelettes® eventueel langer dragen voordat ze aan een wasbeurt toe zijn. En tegenover talkpoeder en/of glijmiddel gaan de Bandelettes® een dag lang mee zonder bij te smeren/poederen.

Verbeteringen

Ja, er zijn ook verbeteringen. Wat mij betreft mag er namelijk (ook) een smallere versie komen. De banden vallen voor de huidige korte-rokjesmode wat lang. Ik heb de Bandelettes® iets opgestroopt en ze bleven dan ook prima zitten. Dat kan alleen niet met strakke rokjes, omdat je het er dan doorheen ziet en ook niet wanneer je bredere schuurplekken hebt dan ik. Maar wellicht biedt de kanten versie dan een oplossing? Want deze voegen juist een leuk detail toe aan je outfit als ze gezien worden!

Hoewel ik zelf nooit echt last heb van synthetische stoffen is het misschien voor meiden die daar wel last van hebben niet handig dat er op dit moment alleen synthetische versies bestaan. Wie weet in de toekomst, als dit überhaupt een mogelijkheid is? Want wellicht is een katoenen stof te stroef.

Heb ik dan helemaal geen echt nadeel gevonden? Jawel! Gelijk in bikini na het dragen van de Bandelettes® kan, maar hou er dan wel rekening mee dat je nog even met de afdrukken van de Bandelettes® rondparadeert. En met de kanten versies moet je er rekening mee houden dat, net als met een kanten bh, dit zichtbaar is onder dunnere stofjes.

Enthousiast geworden?

De Bandelettes® zijn o.a. te koop bij:
Bol.com, Berden-Fashion Heerlen (meerdere vestigingen), Xambeau been- en ondermode in Weert, Koning Bodyfashion in Oss, Salonlooks in Veldhoven, September Underwear in Harderwijk, Elzinga Kousen in Enschede, Jambelle been- en ondermode in Assen, La Deinte lingerie in Gouda en Modelin Lingerie in Zeewolde.
Lees eerst goed hoe je moet meten om de juiste maat Bandelettes® online te bestellen, alleen dan blijven ze goed zitten!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.