Welkom op het forum Zuid-Amerika

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #14644
  travelgirls.nl
  Sleutelbeheerder

  Welkom op het forum en fijn dat je op dit bericht hebt geklikt. Er zijn een aantal dingen belangrijk om het forum overzichtelijk te houden. Deze dingen hebben we hier op een rijtje gezet. Om jouw perfecte reismaatje te vinden hebben we wat tips voor je op een rijtje gezet. Het allerbelangrijkste? Blijf jezelf! Dan is de kans het grootst dat je een reismaatje vindt die echt bij je past. Daarnaast kan het handig zijn om onderstaand lijstje in te vullen, zodat duidelijk is waar je precies naar op zoek bent.

  Naam:
  Leeftijd:
  Duur reis:
  Landen:
  Overig: 

  Probeer bij overig te omschrijven waar je naar op zoek bent. Zoek je iemand voor de hele reis of juist voor af en toe om mee op te trekken? Wat zijn je goede eigenschappen? En wat zijn juist je slechte eigenschappen? Wat zoek je in een reismaatje? En zo kun je vast zelf nog wel meer verzinnen! Je hoeft overigens niet per se bovenstaand lijstje in te vullen, maar het maakt het wél makkelijker om een goede match te vinden!

  Werkwijze om een onderwerp te plaatsen in het forum

  Kopieer het lijstje en open een nieuw onderwerp. Je kan in de titel bijvoorbeeld ook al noemen welke landen je gaat bezoeken, zodat mensen dit al snel kunnen zien. Kopieer het lijstje en vul deze in. Dan is het wachten op reacties van andere reizigers!

  Wat mag wel? Op zoek gaan naar een reismaatje en discussiëren over reizen! Wat mag niet? Mensen beledigen, off-topic berichten plaatsen en reclame maken met een commercieel belang.

  Heb je vragen? Dan kun je deze altijd onder dit bericht stellen of een e-mail sturen naar redactie@travelgirls.nl!

  #18243

  Wil graag een reismaatje voor mijn trip naar sao paolo op 6 september

  #18244

  Peter wittenberg
  58 jaar
  10 dagen
  Alleen Sao Paolo brazilie

  #18880

  Reismaatje gezocht?
  Ik ben Kadisja en ben 25 jaar. Ik wil in oktober/november 2019 een rondreis maken door Brazilië. Ik wil naar de plekken: Rio de Janeiro – Paraty – Foz do Iguaçu – Bonito – Zuidelijke Pantanal – Salvador – Morro de São Paulo – Amazones.

  Ik reis alleen maar vind het wel fijn om af en toe wat met iemand te ondernemen. Ga jij in dezelfde periode en solo? Let me know☺️

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.