Controleer de ESTA-status en validiteit

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #19239

  ESTA Geldigheid

  U kunt uw ESTA-geldigheid controleren als u regelmatig naar de VS reist. De geldigheid van uw ESTA-visum duurt over het algemeen twee jaar, zodat u voor die periode meerdere reizen naar de Verenigde Staten kunt maken. Ook als uw paspoort verloopt voordat uw ESTA-visum voldoet, vernietigt dit uw reisvergunning in het proces. Het is echter belangrijk om te onthouden dat als u in de VS bent wanneer uw ESTA-visum afloopt, dit geen invloed heeft op uw vertrek uit het land.

  Het wordt over het algemeen aanbevolen voor een kopie van uw reisvergunning voor uw administratie. U hoeft het niet tijdens uw reizen te hebben, maar sommige luchtvaartmaatschappijen vragen om de afdruk bij het inchecken. Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voordat u naar de VS reist. Hoewel de geldigheid van uw ESTA-visum twee jaar geldig is, betekent dit niet dat u twee jaar in de Verenigde Staten kunt verblijven. U kunt maximaal 90 dagen in de VS verblijven onder het Visa Waiver Program (VWP).

  Controleer ESTA-status

  In sommige gevallen wilt u misschien uw ESTA-status controleren. Als u niet zeker weet hoe lang uw ESTA-visum geldig is of dat het geldig is, kunt u uw ESTA-status controleren. Als u per ongeluk uw PDF met uw ESTA-nummer hebt verwijderd, kunt u uw status verifiëren met het formulier ESTA-status controleren.

  Redenen voor het controleren van de ESTA-status

  – U bent uw ESTA-nummer kwijt
  – U bent onzeker over de geldigheid van uw reisvergunning
  – U wilt nagaan hoelang uw ESTA-visum geldig is

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.