Menu
Avontuur

Drie maanden betaald backpacken met RTL!

Ben je de komende drie maanden beschikbaar, avontuurlijk ingesteld, kun je met een camera omgaan én wil je graag een zakcentje verdienen? Lees dan snel verder!

Geld verdienen met backpacken

Dat klinkt als een droom toch? Je gaat drie maanden backpacken in Aziëe en je hoeft er geen cent voor neer te leggen. Sterker nog, je krijgt zelfs geld toe! RTL is op zoek naar twee mensen die vanaf half december drie maanden willen gaan backpacken in Azië. En jij kan een van die twee mensen zijn! Je reist door verschillende landen in Azië, krijgt zakgeld en het enige wat je hoeft te doen is het avontuur opzoeken en dit vast te leggen in twee video’s per week. Je moet wel van spontaniteit houden, want je krijgt opdrachten en challenges van kijkers! Je video’s worden uitgezonden in het programma Backpackers op het online-reisplatform RTL Basecamp.

Natuurlijk moet je wel aan een aantal eisen voldoen die beschreven staan in de vacature. Je gaat nieuwe landen en culturen ontdekken, je houdt van het onbekende, je geniet intens van het moment en je kan goed omgaan met onverwachte momenten. Verder vind je het niet erg om je grenzen te verleggen, hou je van het gevoel van vrijheid en lachen is jouw grootste hobby!

RTL Basecamp

RTL Basecamp is een online-reisplatform op YouTube. Jouw filmpjes verschijnen dan ook wekelijks op dit platform. RTL Basecamp is bekend van programma’s als Road To Robinson en Extreme Roadtrip. Het leuke van RTL Basecamp is dat zij telkens weer op zoek gaan naar activiteiten die de kijkers nog nooit hebben gezien. Grenzen verleggen staat centraal in ieder programma.

Doe je mee?

Voldoe jij volledig aan de beschrijving voor deze droombaan? Schrijf je dan nu in voor het programma Backpackers en wie weet zien we jou de komende maanden wel verschijnen op YouTube! Je kan je inschrijven op www.rtlbasecamp.nl. Doe het snel, want half december word je al verwacht op Schiphol! Nieuwsgierig naar RTL Basecamp? Check even YouTube en Instagram!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.