Menu
Nederland / Tips

3 plekken waar je Tiktokkers kunt ontmoeten!

De bekende Tiktokker Lieke van @liekemaaktjedag schrijft voor Travelgirls.nl een gastblog. In deze blog deelt zij met jou 3 plekken waar je bekende Tiktokkers kunt ontmoeten.

Het imago van de Tiktokkers

Veel bekende Tiktokkers zijn ook skaters. Zij hebben een eigen kledingstijl waardoor ze er echt uit springen. Hierdoor krijgen ze veel volgers. De “skaterboys” die zijn vooral populair. Je mag jezelf een echte Tiktokker noemen als je iedere dag video`s maakt en er veel tijd aan besteed.

Lichttunnel in Utrecht

Veel mensen zouden er zomaar aan voorbij lopen. De tunnel tegenover Theater de kikker op de Ganzenmarkt in Utrecht is dé plek om bekende Tiktokkers te ontmoeten. In de tunnel zie je led lichten en graffiti, het vette is dat de kleuren van de graffiti door het bijzondere licht in de tunnel oplichten.

Hoog Catharijne, onder de witte bollen

Onder het witte bollen plafond op Hoog Catharijne worden veel Tiktoks opgenomen. De kans is daarom heel groot dat je op deze plek bekende Tiktokkers kunt ontmoeten. De reden dat er zo veel Tiktokkers in Utrecht zijn is omdat deze stad centraal gelegen is. Vanuit het stationsplein met de witte bollen loop je via de grote trap naar beneden, hier is een skatepark. Er zijn veel Tiktokkers die skaten.

Eindhoven bij de Sissy Boy en voor de Bijenkorf

Vlakbij station Eindhoven vind je het 18 september plein. Dit is in Eindhoven een populaire locatie waar je bekende Tiktokkers kunt ontmoeten. Het gebouw van de Sissy Boy is helemaal van glas en daarom erg geschikt als achtergrond van je Tiktoks. Hier worden vooral danstiktoks opgenomen. Ben je klaar met het opnemen van je tiktok dan kun je daarna lekker naar de MAC die ook op dit plein zit.

Wil je zelf graag een bekende Tiktokker worden lees dan deze blog vol met tips om te groeien op je account. Hopelijk zie ik je snel op een van deze plekken! Weet jij nog meer plekken waar je Tiktokkers kunt ontmoeten? Laat dan een reactie achter onder deze blog.

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.